Tandprotheticus Voerendaal

De tandprotheticus is dé expert voor het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses. Dit kan een volledige prothese of een gedeeltelijke prothese zijn, of een prothese op implantaten.

Waarom een tandprothetische praktijk?

Een gebitsprothese is na ongeveer vijf jaar toe aan vervanging. Dit merkt u aan:

  1. Het losser zitten van de gebitsprothese
  2. Pijnplekjes in de mond
  3. Het breken van de gebitsprothese

Wanneer u bovenstaande problemen herkent, neem dan contact met ons op, wij geven u graag vrijblijvend advies.

Wat doet de tandprotheticus

Voor een bezoek aan de tandprotheticus heeft u geen verwijzing van een tandarts nodig. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van de prothese, werkt de tandprotheticus zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreekt hij met u uw persoonlijke wensen. Na enige bezoeken aan de tandprotheticus beoordeelt hij samen met u de, in was gemaakte, proefprothese. De stand van de tanden, de esthetiek en de techniek worden daarbij zorgvuldig gecontroleerd. Veranderingen zijn nu nog mogelijk.

Pas als alles goed is wordt de prothese afgemaakt en geplaatst.

Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van een nieuw kunstgebit, worden er ongeveer zes bezoeken aan de tandprotheticus gebracht. Veelal zal de tandprotheticus de kosten direct bij uw zorgverzekeraar declareren. Uw tandprotheticus kan u daarover voorlichten.

Remi van Kessel, tandprotheticus

Remi is al voor vele cliënten al jaren een vertrouwde tandprotheticus. Voor hem staan persoonlijke aandacht en zorg voorop.

Verklaring Medical Device Regulations (MDR)

Tandprothetische Praktijk Voerendaal gevestigd aan Valkenburgerweg 77a, te Voerendaal
Verklaart hierbij in geval sprake is van het vervaardigen van hulpmiddel onder toepassing van artikel 5 lid 5 van de MDR:
• Gegevens ter identificatie van de hulpmiddelen te verstrekken aan haar patiënten
• Te voldoen aan de algemene veiligheids- en prestatie-eisen van bijlage I bij de MDR en zal indien aan bepaalde vereisten niet helemaal wordt voldaan, daar een met redenen omklede verklaring voor hebben